Vælg en side
on juli 28, 2020

Hvad er Copenhill?

CopenHill også kaldt Amagerbakke, er et forbrændingsanlæg hvor der er lavet en skibakke på børster, der er 3 små pister, løbestier, klatrevæg og café. Det åbnede tilbage i 2017, og blev tegnet af den kendte danske arkitekt Bjarke Ingels. Bygningsprojektet kom til at koste 670 mil. $.

Skibakken er 450 meter lang og har en hældning på 45% fra toppen, hvor jo længere ned på bakken man kommer, jo mildere bliver % hældningen. Der er et par rails og boxes som man kan øve tricks på.

Priserne på Copenhill

Det er ret dyrt at stå på ski på CopenHill. En time koster 150 DKK og 20 DKK i dagsforsikring.

Man kan sige står man 4 timer på en dag, så kommer man altså af med 620 DKK. Hvilket er det samme som 2 dage i alperne. Bor man i området omkring CopenHill, så kan det godt betale sig at købe et medlemskort til årskort. Så man kan besøge det når man har lyst, det koster 2495 DKK. Så er man der over 18 timer i løbet af en sæson, så vil det være smart at købe liftkortet.

Oplevelsen på Copenhill?

Som altid glæder man sig til at komme på pisten. Man skal dog være opmærksom på at det er børster man står på, så lad vær med at tage glæden på forhånd.

Det fungerer på den måde at man taget liften op, hvor man bliver trukket op på neveplast og derefter køre man over nogle sorte måtter, som smøre ens ski ind i silikone. Det er selvfølgelig slæbelift der er på bakken, turen op tager omkring 10 minutter.

Når man sår på neveplast og børster, så vil man opleve at det kan larme lidt og man kan mærke at skiene rutsjer lettere. Der med bliver det også hårdere at stå på ski her, og skulle det ske at du vælter og slår dig, så gør det altså også langt mere ondt her, en i sne på skiferien.

Hvorfor tager man på Amager bakke?

  1. Man kan ikke få nok af og stå på ski
  2. Du vil prøve noget andet en at stå på sne
  3. Du vil forbedre din teknik
  4. Et afbræk i hverdagen og livet i København
  5. Et alternativ til løbeturen, cykelturen eller træningscenteret.
  6. Holde dine muskler til ferien klar
  7. Ikke have ømme muskler på 2. dagen

Om Jesper

Ejer & founder af Skier.dk - Skier.dk startede grundet min store passion for skisporten. Min bedste oplevelse på snowboard må være i Tignes i 2019-2020 sæsonen, hvor der landede 70 cm sne på 2 dage. - Det vil glæde mig hvis du vil dele dine oplevelser på ski, under vores forum. Ses på pisten 🙂
Skiferie pakkeliste

træt af og glemme vigtige ting til skiferien?

Få den “ULTIMATIVE” og mest gennemførste pakkeliste.

Du kan altid afmelde dig igen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *