Vælg en side
on januar 5, 2020

Hvad er snowblades?

Har du været på skiferie før, så har du sikkert hørt om eller set nogen stå på de her ”snowblades”. Snowblades er kendt som de kortere ski, som bruges til leg på pisten.

Der er gode muligheder for at lave en masse tricks og på pisten, i og med at snowblades er kortere omkring 1/3 kortere end dine normale piste ski, så er de også meget lettere og derfor vil det være meget nemmere at lave fx butter tricks.

Snowblades varierer i størrelsen fra 65 cm og op til 150 cm i længen. Det lyder som børne ski, men der er IKKE børne ski. Disse ski kan få dig til at føle sig som et barn igen. Har man prøvet at stå på rulleskøjter kan det godt sammen lignes lidt.

Snowblades removebg preview

Prisen på et par Snowblades

Prisen varierer selvfølgelig meget alt efter hvilket mærke man vælger og hvor god og stabil en model man vælger.

Men jeg vil sige alt fra 800 – 3000 kr. hvilket vil sige de jo er billigere end normale ski. Bindingerne der sidder på et par snowblades vil være de samme som der sidder på din piste ski, hvis ikke så sørg for de har klik funktion så de hopper af hvis du vælter.

Atomic, Black Diamond, Head, Elan, K2, Rossignol, Gaspo, Salomon, Snowjam, Sporten, Summit og Zolo

Hvilke støvler skal man bruge?

I og med man bruger de samme bindinger som på piste ski, vil du også kunne bruge de støvler du allerede har, du skal selvfølgelig nok sørge for at de ikke er flex alt for højt, så de bliver alt for stive. Stave er op til en selv, de fleste vælger at stå uden stave når de står på snowblades, det siges dog at det vil være svære at carve fx

Hvem Køber Snowblades?

Dem som der vælger at investere i et par snowblades, er som regel dem der gerne vil prøve noget nyt eller dem som der har stået på ski i mange år og søger nye udfordringer på skiferien.

Det gode ved et par snowblades, det er jo de fylder ikke ret meget. Så man kan nemt tage dem med på skiferie for blot at bruge dem i 1 dag, for at bruge sine piste ski alle de andre dage. Er man til tricks og alt det i parken kan snowblades også være noget for dig der har styr på tricks i parken eller blot gerne vil lære, inden man får de normale tunge ski på.

Også er der selvfølgelig dem der elsker alt det andre ikke står på, det er de færreste der står på snowblades, så man vil være måske blandt 10-20 personer på bjerget der står på snowblades.

Om Jesper

Ejer & founder af Skier.dk - Skier.dk startede grundet min store passion for skisporten. Min bedste oplevelse på snowboard må være i Tignes i 2019-2020 sæsonen, hvor der landede 70 cm sne på 2 dage. - Det vil glæde mig hvis du vil dele dine oplevelser på ski, under vores forum. Ses på pisten 🙂
Skiferie pakkeliste

træt af og glemme vigtige ting til skiferien?

Få den “ULTIMATIVE” og mest gennemførste pakkeliste.

Du kan altid afmelde dig igen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *