Vælg en side
on juli 14, 2020

Hvem er Ratoong?

Ratoong er en gratis platform for skiløbere og snowboardere hvor man bedømmer skisportssteder som aldrig før.

Deres platform bruger sofistikerede algoritmer til at tage de oplysninger, du indtaster om din stil og dygtighed på ski eller snowboard, såvel som generelle præferencer, for at matche dig med resorts i de lande, du vælger. Aldrig mere vil skier’s befinde sig på resorts, der er alt for svært eller for nemt for dem.

De er en dansk opstart med cirka 10.000 ratings, men har stadig brug for meget flere ratings for at dække resorts overalt i verden! For at få succes beder de brugerne om at bedømme resorts, de har rejst til, med det formål at oprette en stor database med ratings og analyse af forskellige parametre for hvert resort med det formål at eliminere bias og subjektive anmeldelser.

Uanset om du er en ivrig skiløber eller kun tager på skiferie en gang om året, vil Ratoong finde resorts, der vil gøre din næste skitur så god den kan være!

Vurderingssystem på Ratoong 

For at gøre det nemt, er Ratoong tilgængelig for alle – og de vil aldrig nogensinde anmode om nogen form for betaling fra brugere eller invadere dig med reklamer.

Verden er allerede for dyr, den sidste ting, de ønsker, er at bede om flere penge fra den daglige skiløber og snowboarder i denne store smukke verden.

Vidste du, at der er mere end 5300 skisportssteder i verden? Så mange fantastiske skisportssteder derude overskygges, men Ratoong mener, at alle resorts skal have en rimelig chance for at vinde dig! Med over 1400 skisportssteder, alle med mere end 15 km piste, og i nogle lande til og med kun 5 km er inkluderet i deres database, giver Ratoong dig muligheden for at skifte fra din almindelige skitur og se hvad ellers verden har at tilbyde – i tråd med hvad der er vigtigt for dig. Forandring er skræmmende … Men du er en skier … Du kan klare det!

Ratoong består af et snefnugvurderingssystem fra ‘1’ til ‘5’. 1 er lav, med undtagelse af nogle spørgsmål, hvor det indikerer, til at 5 er MEGET GODT. F.eks .: hvordan er liftforbindelsen i Lake Louise? ‘1’ snefnug angiver, at den ikke er godt forbundet, mens ‘5’ viser, at den er meget godt forbundet. Husk: De er en start og behov for dine ratings, da data nemt kan ske med de resorts der har meget få ratings. Hvis du er i tvivl om nogle af resorts scoringer, kan du give dem nogle feedback eller besked dem for at hjælpe dig gennem din skisportssøgning!

Opret en profil på Ratoong

Indtast dine generelle oplysninger efterfulgt af dine indstillinger for skiløb / snowboarding.

Med hensyn til din profil skal du bemærke, at du KUN skal udfylde de betingelser, der er VIGTIGT for dig. Derfor, hvis du ikke bruger off piste-terræn overhovedet, skal du IKKE udfylde det. Ved kun at udfylde de spørgsmål, der er vigtige for dig, undgår du at udfylde parametre, der ikke er relevante for din søgning.

Desuden kan du også indstille detaljer, som f.eks. De lande, du er villig til at rejse til, afstanden fra din hjemby eller den lufthavn, du er villig til at rejse og mindst lodrette falder, hvis disse ting er vigtige for dig.

Du kan altid gå tilbage og ændre din profil, så den passer til dit humør eller dine færdighedsniveauer, når den ændrer sig. Bemærk, at profilsektionen konverteres til en søgesektion i efteråret, så hold dig opdateret om spændende opdateringer! Hvis du vil stå på ski et sted, der er usædvanligt i en bestemt kategori, er du mere end velkommen til kun at udfylde en eller to parametre, og resultaterne vil stadig matche dig!

Og hvis alt går galt, og du er fortabt og forvirret, er de en besked eller e-mail væk for at lede dig gennem alt, hvad du ikke forstår. Planlægning af din næste skiferie skal ikke være stressende … de har din ryg! Find dem på facebook eller instagram.

Om Jesper

Ejer & founder af Skier.dk - Skier.dk startede grundet min store passion for skisporten. Min bedste oplevelse på snowboard må være i Tignes i 2019-2020 sæsonen, hvor der landede 70 cm sne på 2 dage. - Det vil glæde mig hvis du vil dele dine oplevelser på ski, under vores forum. Ses på pisten 🙂
Skiferie pakkeliste

træt af og glemme vigtige ting til skiferien?

Få den “ULTIMATIVE” og mest gennemførste pakkeliste.

Du kan altid afmelde dig igen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *