Vælg en side
on januar 5, 2020

Leje af bil til Skiferien

Flere og flere vælger at køre i deres egen bil til Tyskland for at leje en bil i Tyskland. Det kan slet ikke svare sig at leje en bil i Danmark for at køre på skiferie. Det vil i mange tilfælde være billigere at flyve til alperne, frem for at leje en bil i Danmark.

Når man lejer en bil i Danmark har man stort set alle steder et limit pr dag, der måske hedder 100-200 km, derudover skal man så betale 5 kr. pr ekstra kørte kilometer. Og der er er jo minimum 1200 km til et sted i alperne. – Jeg vil anbefale man kigger mod biludlejningsselskaber i Flensborg.

Lejer man bil efter flyturen 

Det er muligt at leje en bil gennem de fleste flyselskaber, da de har aftaler med de biludlejningsfirmaer der er i den lufthavn man lander i. Man skal være opmærksom på hvilket forsikringer man har betalt for, og man skal sørge for at man ikke kommer til at købe en forsikring som man faktisk allerede har.

De er gode til at presse penge ud af en, når man ankommer sådan et sted så vil man gerne bare have sin bil og bliver der sagt man skal betale 1500-2000 EURO hvis der kommer et stenslag i ruden, ja så vælger man jo at tegne deres forsikring på 200 EURO, blot for at være sikker og komme videre til destinationen. Men i mange tilfælde har man altså allerede betalt for det.

Derudover skal du tjekke op på hvor gammel man skal være før man kan leje en bil i det pågældende land og ved biludlejningsfirmaet. Sidst da jeg var i Frankrig, var jeg 22 år og jeg havde lejet en bil hjemmefra, derefter kom der et tillæg på omkring 250 EURO. Det var fordi jeg var under 25 år. De 250 EURO det var et tillæg som vi ikke vidste noget om hjemmefra.

Så pas nu på man ikke bliver snydt, eller man ikke har styr på reglerne, for så kan skiferie altså hurtigt bliver en dyre fornøjelse end man havde regnet med.

Om Jesper

Ejer & founder af Skier.dk - Skier.dk startede grundet min store passion for skisporten. Min bedste oplevelse på snowboard må være i Tignes i 2019-2020 sæsonen, hvor der landede 70 cm sne på 2 dage. - Det vil glæde mig hvis du vil dele dine oplevelser på ski, under vores forum. Ses på pisten 🙂
Skiferie pakkeliste

træt af og glemme vigtige ting til skiferien?

Få den “ULTIMATIVE” og mest gennemførste pakkeliste.

Du kan altid afmelde dig igen.

Tidligere Artikel

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *