Vælg en side

Skiferie til Stubai Gletsjeren

Stubaier Gletsjeren er det største skiområde på en gletsjer i Østrig.

Stubai ligger ikke mere end 45 minutter fra Innsbruck, der er garanteret en langsæson og sne fra oktober til juni. Skiområdet har 26 lifter i området, der er 35 forskellige pister på gletsjeren. Der er 8 restauranter i området.

Deres forholdsvis nye kæmpe gondol ”3S Eisgratbahn” som er 4,7 km lang, er en kæmpe gamechanger, den tager 12 minutter og tage, og der kan sidde 24 personer i den, der er gratis Wifi. Man kommer op i 3210 meters højde og kan derfra stå en 10 km lang rute ned af, det giver syre i benene.

Området byder på en masse god op en masse god offpist oppe fra 3000 meters højde, det er en af grundende til mange tager her til. Derudover er det ”Snowpark DC Stubai Zoo” som ligger i 3100 meters højde, her finder du alt fra store kickers, boxlines, walls og meget mere, det er en super skipark hvor der er noget for alle niveauer.

Det højeste punkt er oppe i 3210 meters højde og det laveste punkt er i 856 meters højde.

Området byder udover gletsjer skiløb på isklatring, hiking ture, kælkebaner og afterski som sker i Stubaital. Langrend er der ikke meget af, men der er et par km oppe på selve gletsjeren.

”Ski plus city” liftkortet kan man vælge at købe også så har man adgang til, Stubai Gletsjeren, Axamer Lizum, Schlick 2000 ski centre, Kühtai, Hochötz, Mutterealm, Bergeralm, Nordkette, Serlesbahnen, Elfterbahnen, Patscherkofel, Rangger Köpfl og Glungezer. Der kører skibusser rundt i hele området og man har adgang til indendørs pool en gang i Axamer 1 gang i 4 timer og StuBay Sauna 1 gang i 4 timer. Hele ”Ski plus CITY Pass giver 308 km pister at stå på.

Antal pister i Stubaier Gletsher

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Rauris2 optimized
Rauris optimized
Rauris1 optimized
Rauris4 optimized

Priserne i Stubai Gletsjeren

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster fra 1780 DKK for en voksen.

Man kan også købe “Innsbruck liftkortet” som giver 308 km pister.

Man kan se priserne på liftkort hos stubaier-gletscher.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dag fra 700 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dag fra 700 DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen og så kan i se priserne her, der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online på stubaier-gletscher.com.

food

En god Restaurant

Oppe på bjerget er der blandt andet Berg Restaurant Eisgrat, Zur Golden Gams, Big Family Kinder Restaurant og så er der en del andre også.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Stubai Gletsjeren, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

airbnb.. 1
snowtrex normall
findskirejser
589a4c2b5aa6293a4aac48c9
Pistekort Stubaier Gletsjeren
strig Stubai Gletsjeren JPG
Video fra Stubaier Gletsjeren
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.