Vælg en side
on december 17, 2020

Rulleski når det er bedst

Når vi rammer perioden på året hvor der kun er sommer ski på gletsjeren eller på den anden side af jorden. Altså sommerperioden som strækker sig fra april til og med september. Så er det vi skal have fundet vores rulleski frem.

Min tidligere lære hvor jeg uddannede mig i salg af sportsartikler, han kørte på rulleski til og fra arbejde. De ruller med samme hastighed som en cykel eller et løbehjul. Der er super god træning i det på rigtig mange punkter. Længes man bare efter at komme på ski er det et godt alternativ til en tur ned af pisten på ski.

I og med vi ikke har fået særlig meget sne i Danmark de sidste par år, så er det også en god måde at komme ud på i vinterperioden her i Danmark og få noget bevægelse i kroppen.

Der findes flere gode ruter (grib skov, Århus til Odder og flere) rundt i Danmark hvor man kan komme ud og hygge sig på rulleski, mangler man nogen der vil med. Så kan vi kun anbefale man søger mod den nærmeste skiklub man bor i nærheden af, og finder nogle som har samme interesse som en selv. Eftersom der ikke er kommet sne de sidste par år i Danmark, så har der heller ikke været nogle langrendsspor som mange af skiklubberne står for. Derfor er rulleski også i stor fremdrift her hjemme og flere bruger det til at træne på, i stedet for at fx cykle eller løbe. Man kan bruge mange timer på rulleskiene. Det er jo et alternativ til at komme på ski, det bliver aldrig det samme.

Mange danskere bruger især rulleski til at varme op til Vasaløbet i Sverige. Vasaløbet er det 90 km lange langrendsløb i Sverige. Det er et løb hvor alle kan deltage, dog er der rift om et af de 15.000 deltagernumre som hvert år bliver solgt. Flere af skiklubberne rundt i Danmark planlægger nemlig tur til Vasaløbet. Det bliver afholdt hvert år, den første søndag i marts.

Om Jesper

Ejer & founder af Skier.dk - Skier.dk startede grundet min store passion for skisporten. Min bedste oplevelse på snowboard må være i Tignes i 2019-2020 sæsonen, hvor der landede 70 cm sne på 2 dage. - Det vil glæde mig hvis du vil dele dine oplevelser på ski, under vores forum. Ses på pisten 🙂
Skiferie pakkeliste

træt af og glemme vigtige ting til skiferien?

Få den “ULTIMATIVE” og mest gennemførste pakkeliste.

Du kan altid afmelde dig igen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *