0 Items

Vælg en side
Cairn sort

Hvem er Cairn?

Cairn er et fransk brand, som har fokus på beskyttelses produkter. De startede tilbage i 1938 en familie baseret virksomhed. I 1994 begyndte de at tænke på skisporten, og derfra begyndte de at laver skihjelme, skibriller og rygskjold. Nu kan du købe Cairn skibriller i nærmest alle skibutikker i Frankrig.

Deres produkter er i et prisleje hvor alle kan være med. De er af god kvalitet og er tiltænkt til alle der gerne vil have et par skibriller til en god pris.

Senere er de gået i gang med produkter inden for tekstil, hvor de laver skiundertøj mm. Derudover laver de udstyr til mountainbike.

Produkter fra Cairn

Skihjelme, skibriller, huer, skihandsker, rygskjold, skihandsker, halsedisser og skiundertøj.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Cairn kan købes hos

Når du skal ud og købe udstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

black crow sort.
One Open Sky
Skibutikken 1
Snow fun bike
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

K2 ski sort
Dynastar normal
Blizzard sortt
Rossignol normal
Faction sort
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
armada