0 Items

Vælg en side
Craft sort

Hvem er Craft?

Craft er et stærkt sportsvaremærke som laver tøj og accessoires til langrend, cykling, løb og træning. De har over 40 år på bagen med konstant produktudvikling, Craft brandet startede tilbage i 1973. Deres tøj bliver lavet ved hjælp af elitesportsudøvere og testet på højteknologiske laboratorier.

De er passionerede omkring alle detaljer for at give dig den allerbedste kvalitet. Craft medarbejdere tager i løbet af dagen en løbetur, en cykeltur eller en langrendstur. Når man ved det som kunde så ved man også at deres produkter bliver testet af dem selv og derved sikre de sig at deres produkter lever op til standarden og deres med arbejdere holder sig i god form.

Deres produkter henvender sig til alle med en interesse for sport, produkterne er i høj kvalitet, det er funktionelt om du sveder, har smerte eller der er vind eller regn på vejen. Produkterne fra craft giver den bedst mulige sportslige oplevelse.

Priserne på deres produkter ligger i et leje hvor de fleste kan være med. Taget i betragtning over hvordan kvaliteten er på deres produkter så ligger de og blander sig med de bedste inden for de produkter de laver.

”Enjoy the hard work!”

Produkter fra Craft

Langrends produkter – Langrendsbukser, Race tights, Tights, shorts, Jakker, Baselayers/skipulli, hatte, pandebånd, handsker, strømper og taske til drikke. Derudover laver de trænings og danse tøj, cykling tøj, løbe tøj.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Craft kan købes hos

Når du skal ud og købe udstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

black crow sort.
One Open Sky
Skibutikken 1
Snow fun bike
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

K2 ski sort
Dynastar normal
Blizzard sortt
Rossignol normal
Faction sort
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
armada

Video fra Craft