0 Items

Vælg en side
Mons Royale sort

Hvem er Mons Royale?

Mons Royale et super fedt mærke som producere alt deres tøj i merinould, merino ud er super behageligt at have på i længere tid af gangen. Det er blødt, varmt, hvis du fryser giver det varme er du varme køler det dig nej. Du kan have det på længe af gangen uden det kommer til at lugte.

Mons Royale holder til i Lake Wanaka i New Zealand. De laver tøj til skisport og mtb. Det vil sige om sommeren er det mountainbike de laver til, og om vinteren er det ski og snowboard. Deres tøj er super lækkert og grundet det er merinould er prisen også lidt højere end andet tøj der ligner det på markedet.

Produkter fra Mons Royale

Halsedisse, huer, skiundertøj, langærmet t-shirts, hoodies, t-shirts, skisokker.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Mons Royale kan købes hos

Når du skal ud og købe udstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Mons Royale sort
One Open Sky
Skibutikken 1
Snow fun bike
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

K2 ski sort
Dynastar normal
Blizzard sortt
Rossignol normal
Faction sort
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
armada

Video fra Mons Royale