Norrøna

Hvem er Norrøna?

Norrøna blev startet tilbage i 1929 af Jørgen Jørgensen som var en Norsk outdoor entusiast, som søgte efter outdoor tøj og ting til at leve i den Norske vildmark.

Norrøna er et familieejet firma som stadig står den dag i dag 4 generationer senere.

Norrøna er et highend mærke som laver produkter i den bedste kvalitet, deres produkter henvender til skiers, outdoor, jagt, løb og mountain bike.

Deres light weight produkter er deres meste kendte vare mærke og du får et chok hvis du mærker hvad sådan en jakke den vejer, det er simpelthen utroligt at man kan lave en jakke der vejer så lidt.

I 2020 er det nyeste skud på stammen rejser rundt i Norge med aktiviteter der ikke findes hos mange rejsebureauer.

Produkter fra Norrøna

Skijakker, skihandsker, skipullis, skibukser, backpacks, skisokker og skibriller. Derudover tøj til outdoor, løbetøj, mountain bike tøj og tøj til jagt.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Norrøna kan købes hos

Når du skal ud og købe udstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

black crow sort.
One Open Sky
Skibutikken 1
Snow fun bike
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

K2 ski sort
Dynastar normal
Blizzard sortt
Rossignol normal
Faction sort
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
armada

Video fra Norrøna