0 Items

Vælg en side
POC1

Hvem er POC?

POC er et svensk brand, som har det formål at redde liv og reducere skader i action sport. POC laver nemlig rygskjold og beskyttelses udstyr for at passe på dig når du står på ski, snowboard eller køre på din MTB.

Deres produkter kommer i gode materialer og konstruktioner der giver dig en komfortabel behagelig fornemmelse hele dagen mens du bærer POC.

Produkterne bliver testet af topatleter fra branchen, som sørger for at deres produkter er de bedst mulige, både fra fabrikken men vigtigst af alt til deres kunder. Deres produkter er letvægts produkter og skal give dig den bedst mulige beskyttelse.

Produkter fra POC

Rygskjold, Hoftebeskytter, Skigoggles, Skihjelm, Knæbeskytter, Albuebeskytter, Håndledsbeskyttere, Skihandsker, Skihue, Caps og Ørevarmere.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

POC kan købes hos

Når du skal ud og købe udstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

POC1
One Open Sky
Skibutikken 1
Snow fun bike
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

K2 ski sort
Dynastar normal
Blizzard sortt
Rossignol normal
Faction sort
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
armada

Video fra POC