0 Items

Vælg en side
Reusch ny

Hvem er Reusch?

Reusch kender de fleste som mærket der laver målmandshandsker til fodbold. Reusch startede tilbage i 1934 og har derfor mere end 85 års erfaringen inden for det at lavet høj kvalitets sportshandsker. De er specialiseret i at lave målmandhandsker til professionelle målmænd, blandt andet Hugo Loris fra Tottenham og Szczesny fra Juventus er bare to af de kæmpe stjerner der bruger deres Handsker. Udover det laver det også skihandsker i højeste kvalitet, her er det kendte skiløbere som Lindsey Von og Marcel Hirscher.

Deres handsker koster en del mere en andre på markedet, men funktionerne er også i den gode ende og kvalitet er på det højeste, et par handsker koster mellem 800 – 1500 DKK. De bliver brugt for det meste til freeride og race.

Produkter fra Reusch

Skihandsker

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Reusch kan købes hos

Når du skal ud og købe udstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Reusch ny
One Open Sky
Skibutikken 1
Snow fun bike
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

K2 ski sort
Dynastar normal
Blizzard sortt
Rossignol normal
Faction sort
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
armada