Rossignol normal

Hvem er Rossignol?

Rossignol er et meget kendt brand i skibranchen, De er blandt andet partnere med Audi, UCPA, Chamrousse i Frankrig. De laver alt du skal bruge af udstyr til skiferien. Deres produkter vil du finde i mange franske og østrigske skibutikker.

Deres produkter ligger i et fornuftigt leje. Deres produkter er i fede designs og højeste kvalitet, samt at komforten er super god. Deres ski vil du finde hos mange skiudlejningsbutikker hos franske skisportsteder.

Rossignol har 4 forskellige teams, de har ”team alpin”, ”team freeski”, ”team nordic”, ”team snowboard”. Disse teams er meget til at udvikle de bedste mulige produkter.

Produkter fra Rossignol

Ski til alle former, skistave, skistøvler, skihjelme, skibriller og glas, skihandsker og luffer, huer, halsedisse, rygskjold, rygsække, skitasker, skijakker, skibukser, skipulli, skiundertøj og skistrømper. Snowboards, snowboard støvler.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Rossignol kan købes hos

Når du skal ud og købe udstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Rossignol normal
One Open Sky
Skibutikken 1
Snow fun bike
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

K2 ski sort
Dynastar normal
Blizzard sortt
Rossignol normal
Faction sort
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
armada

Video fra Rossignol