0 Items

Vælg en side
Steep and Deep

Hvem er Steep-deep.dk?

Steep & Deep er startet af Frank som har solgt og arbejdet med skiudstyr i mere end 25 år. De har butikken i Holte hvor de sælger alt inden for skiudstyr. Steep & Deep står for salg af udstyr samt at sørge for reparationer og klargøring af dit skiudstyr så du er klar til en ny sæson. De har udstyret til at give dit grej et nyt liv i form af voks, polering, slebne kanter og struktur.

Som de selv nævner det har de ”Danmarks største skiværksted”. Så bor du i Holte omegn, så tag ned i Steep & Deep og får klargjort dit skiudstyr inden du skal afsted på skiferien, for der er intet værre end at komme afsted også første dag ude på pisten så glider ens ski ikke ordentligt og skibutikken på destinationen skal bruge natten over til at klargøre dine ski.

Bootfitting er noget som er alfa omega for at du får en god skiferie i dine egne støvler, derfor skal du tage i en skibutik og købe dit udstyr og ikke købe det online. Det er alt for undervurderet at få en god sål i ens støvler som passer på sin fod. Så tag i din lokale butik og sørg for at finde et par støvler hvor dine fødder har det godt i og få lavet en sål dertil eller så blokket dine støvler hvis du har en bred fod.

Steep & Deep har også et godt udvalg af landrendsski, rulleski og udstyr dertil.

Steep-deep.dk sælger disse mærker

Ski brands eller skimærker, der er mange af dem. De største brands indenfor skisporten sælger alt grej til både ski og snowboard. Hvor nogle af de mindre firmaer er specialister på fronter som ski, snowboard, beskyttelse, tøj, udstyr, bindinger, wax eller noget helt andet.

Her er en liste over hvilke brands du kan købe hos Steep-deep.dk, trykker du på et af logo’erne kan du læse om mærket.

Lokation

 

Adresse – Kongevejen 347

2840 Holte

 

Kontakt

 

Telefon nr – 45 42 32 00

Email – Info@steep-deep.dk

 

Online

 

Steep-deep.dk

Facebook – Steep and Deep