Vælg en side

Skiferie til Cervinia

Cervinia ligger i 2050 meters højde og det højeste skiløb er i 3883 meters højde. Der flere gode restauranter og spisesteder i Cervinia, hvor det også er muligt at få noget andet en pasta og pizza.

Cervinia som ligger på grænsen mellem Italien og Schweiz. Cervinia er koblet sammen med Zermatt, det er et meget snesikkert området. Den længste pist i verden er på dette liftkort og den er 22 km lang. Området er spækket med offpiste og gode muligheder for at blive bedre over hele bjerget.

Cervinia er et af de største områder i Italien. Området ligger sammen med Zermatt som ligger i Schweiz, så man kan stå på ski inde i Schweiz og stå tilbage i Italien samme dag. Der er 157 km pister i Cervinia og 59 lifter og 350 samlet med Zermatt. Der er 58 pister i Cervinia og +75 i Zermatt. Der er flere funparker i området med kickers i alle størrelser, rails, boxes og meget mere inden for freestyle. Bemærk at du skal betale lidt mere hvis du vil have adgang til begge områderne.

Italien byder på massere af gode skisportssteder blandt andet, Bormio, Campitello, Canazei, CavaleseChampoluc og en del andre steder.

Antal pister i Cervinia

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Cervinia optimized
Cervinia5 optimized
Cervinia3 optimized
Cervinia4 optimized

Priserne i Cervinia

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 1880 for en voksen.

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos cervinia.it.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 680 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 680 DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen og så kan i se priserne her, der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online på skiset.dk.

food

En god Restaurant

Der mange spisesteder i Cervinia, der er blandt andet. Ymeletrob, La Bricole, Wood, Pizzeria La Grotta, Sotto Zero, Lo Copa Pan og mange flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Cervinia, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

northlander
slopetrotter skitour
Skirejser.dk sort
snowtrex normal
Sunweb normal
In italia
campaya
Langley
italiavillas.dk
dtf logo
Video fra Cervinia
Skiområder i Italien
italien

SKIFERIE I ITALIEN

Find alle skisportsstederne i Italien her og læs mere om skiferie i Italien.