Skiferie til St. ANton

St. Anton er en del af Arlberg liftkortet.

St. Anton er et sted mange tusinde danskere tager til hvert år, grunden til mange vælger at tage til St. Anton er at afterski sjældent bliver mange. Hvor de mest kendte afterski steder er Crazy Kangaroo og Mooserwirt, hvor der er højt til loftet og du må danse på bordene og ja slå dig helt løs. De 2 steder er oppe på pisterne, når pisterne lukker er der barer og natklubber som mange benytter.

St. Anton har altså alt, der skal til for at få en helt igennem fantasktisk skiferie, hoteller og lejligheder koster godt nok lidt mere end de andre steder i Arlberger området. Men selve byen har også meget mere at byde på.

Ski Arlberg, er større skiområde i Østrig som danner rammerne for St. Anton am Arlberg, St. Christoph, Stuben, Lech – Zürs, Warth – Schröcken.

Det giver 305 pistekilometer, den længste pist er 9 km lang, 88 lifter, 200 km offpist i god pudder sne. Der er flere gode fun parker, den mest ikoniske er den der ligger i St. Anton, det er en af de bedste parker i Europa, der er flere fun slopes og børneområdet.

Hele skiområdet ligger lavest i 1304 meter og det højeste punkt er i 2811 meters højde.

Derudover er der 40 km langrendsspor, for dem der kan lide at hike er der 80 km ruter til det. For at komme rundt i området hurtigt køre der skibusser som er gratis at benytte.

Når man ikke er på pisterne er der ”Arl.rock” som er en hal hvor der er klatre væge, i samme hal er der også tennis og squash baner, der er også ”Arl.park” hvor der er en indendørs trampolin park, der er Arlberg Escapes, 4 bowlingbaner, man kan prøve Paragliding, der er flere gode kælkebaner, skøjte bane, kanefart, svømmehal og wellness hoteller, der er ”Arlberg Wellcom” som alle kan benytte.

Antal pister i st. anton

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

St.Anton optimized
St.Anton3 optimized
St.Anton1 optimized
St.Anton2 optimized

Priserne i St. Anton

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2335 DKK for en voksen.

Det er liftkortet “Ski Arlberger”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos stantonamarlberg.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 650 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 650 DKK.

Der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online. Du kan leje flere steder i St. Anton men her er et sted, skiset.dk.

 

food

Restauranter

Der er et hav af spisesteder i St. Anton, der er blandt andet Fuhrmannstube, Hazienda, Skiing Buddha, Galzig Bistrobar, Maximilian, Anthony’s Pizzeria & Pub og mange flere.

Video fra St. Anton

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Arlberger St. Anton, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

airbnb..
snowtrex normall
Sunweb normal
hojmark sort
northlander
Skirejser.dk sort
Danski
slopetrotter skitour
Thinggaard normal
snexpressen normal
findskirejser
SKIOMRÅDER I Østrig

Skiferie i Østrig

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.