Vælg en side

Skiferie til Hauser Kaibling

Hauser Kaibling som er en del af skiområdet Schladming-Dachstein.

Området er en del af 4 bjerge der er koblet sammen som danner rammerne for 123 km pister. Området er godt dækket til at snekanoner som sikre en lang sæson i hele området. Der er over 700 snekanoner.

Der er gode brede pister i alle sværhedsgrader, om man er ny eller erfaren vil man altså opleve at der er plads på pisterne. Det højeste punkt over de 4 områder er i 2015 meters højde, som ligger i Hauser Kaibling. Det er et meget smuk området hvor man også kan opleve 360 graders panorama view.

XXL Funslope er piste nr. 8 som er en 1460 meter lang funslope, hvor der er små hop, man kan stå ski lidt om kamp, der er en tunnel man kan stå igennem, low hand og high hand. Det er super sjovt, også for de mindre når de lige kan stå ordentligt på ski.

Schladming Dachstein er et større område af Ski Amadé liftkortet, der er hele 7 steder i områder, de 7 steder er Dachstein-Gletsjeren, Fageralm, Hauser Kaibling, Planai Hochwurzen, Ramsau, Reiteralm, Ski Galsterberg.

Hele området ski Amadé giver adgang til hele 760 km pister eller 356 pister., der er 275 km blå, 390 km rød, 95 km rød, 270 lifter, der er 90 stolelifter, 47 kabinelifter, 81 t-lifter og 52 tallerkenlifter, fordelt 25 skiområdet i 5 ski regioner i Østrig. Ski Amadé er det største skiområde i hele Østrig. Der er alt fra begynder pister til offpist. Der er gratis skibusser mellem alle områderne, så man nemt kan komme rundt til de 25 skiområder.

Antal pister i Hauser Kaibling

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

HauserKaibling optimized
HauserKaibling1 optimized
HauserKaibling2 optimized
HauserKaibling4 optimized

Priserne i Hauser Kaibling

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2130 DKK for en voksen.

Det er liftkortet “Ski Amadé”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos schladming-dachstein.at.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr på linket her , shop.skirentalresorts.com.

 

food

Restauranter

Hauser Kaibling, har en masse gode spisesteder, der er blandt andet Schmiedhütte Barbara Stocker, Stoni’s, Knapplhütte, Schoarlhuette, og en McDonald’s. + Mange flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Hauser Kaibling, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

airbnb..
hojmark sort
onlineski.dk
snowtrex normall
Sunweb normal
Video fra Hauser Kaibling
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.