Vælg en side

Skiferie til Brixen im Thale

SkiWelt Brixen im Thale, byder på super gode forhold.

Der er gode brede pister i området, der er et område lavet til gør og så er der det unikke ”Alpeniglu Igoo Village” hvor man kan sidde inde i en iglo og spise eller drikke lidt. Det er en oplevelse man ikke skal snyde sig selv for.

Fra Hohe Salve Peak er der flere muligheder for at komme ud i noget freeride, der er også nogle stejle pister der fra, blandt andet ”Tanzer Dezent.

Er man til langrends, så har hele skiwelt området 196 km spor som er klar til at blive langt ned. Der er lidt aftenskiløb, som dog nok mest er egnet til nye på ski.

SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, danner rammerne for Brixen Im Thale, Ellmau, Going, Hopfgarten, Itter, Kelchsau, Scheffau, Söll og Westendorf. Hele skiområdet har 284 km pister, hvor der er blå, røde og sorte pister samt offpist router. Der er 90 lifter til at dække området. I hele området er der 81 skirestauranter og afterski steder, der er en hver 3,3 km. SkiWelt råder over 1700 snekanoner som altså kan dække 229 km ud af de 229 km pister. Der er flere kælke baner i området som mange benytter når pisterne lukker.

Antal pister i Brixen im thale

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Priserne i Brixen im Thale

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2050 DKK for en voksen.

Det er liftkortet “SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos wilderkaiser.info.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 650 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 650 DKK.

Der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online. Du kan se steder i hele “SkiWelt” området her, skiwelt.at.

food

Restauranter

Brixen im Thale har massere af gode spisesteder, der er blandt andet. Thalhof, The Campers, Fischerstadl, Pizzeria Massimo og en del flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til SkiWelt Brixen im Thale, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

airbnb.. 1
snowtrex normall
589a4c2b5aa6293a4aac48c9
Pistekort Brixen im Thale
SkiWelt JPG
Video fra Brixen im Thale
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.