Vælg en side

Skiferie til Ellmau

Ellmau er et af der mere kendte områder i SkiWelt skiområdet.

Her er noget for hele familien, om man er ny på ski eller en erfaren skiløber. Der er et børneområde som kaldes ”Kids’ Club” også er er en funpark til de små som hedder ”Bobo Kinderland.

Der er en funpark til voksne som inkluderer nogle boxes, rails og kickers hvor der er lidt at gå i gang med hvis man gerne vil være bedre til freestyle, er der ikke nok i denne park, kan man tage til Westendorf som har den største park i området.

Der er en rute som hedder ”Kaiser Circuit” som er 20 km, hvor den tur starter man normalt fra Ellmau eller Going og slutter der igen. Den kan være hyggelig og gør at man få prøvet en del af området i løbet af en dag.

SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, danner rammerne for Brixen Im Thale, Ellmau, Going, Hopfgarten, Itter, Kelchsau, Scheffau, Söll og Westendorf. Hele skiområdet har 284 km pister, hvor der er blå, røde og sorte pister samt offpist router. Der er 90 lifter til at dække området. I hele området er der 81 skirestauranter og afterski steder, der er en hver 3,3 km. SkiWelt råder over 1700 snekanoner som altså kan dække 229 km ud af de 229 km pister. Der er flere kælke baner i området som mange benytter når pisterne lukker.

Antal pister i Ellmau

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Ellmau optimized
Ellmau6 optimized
Ellmau5 optimized
Ellmau3 optimized

Priserne i Ellmau

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2050 DKK for en voksen.

Det er liftkortet “SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos wilderkaiser.info.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 650 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 650 DKK.

Der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online. Du kan se steder i hele “SkiWelt” området her, Skiset.dk

food

Restauranter

I Ellmau er der flere gode restauranter, der er blandt andet. Da Oachkatzl, Hermann Restaurant, Memory Cafe, Bergland, Gasthaus Lobewein og mange flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til SkiWelt Ellmau, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

airbnb..
snowtrex normall
Skirejser.dk sort
findskirejser
Fjällferie logo
Sunweb normal
Video fra Ellmau
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.