Skier logo hvid
0

Skiferie til Bohini Vogel

Skiområdet ligger i 569-1800 meter over havet. Der er 18 pister, flest røde og lidt blå, det er også lidt langrend til dig der vil nyde den smukke natur i området med lidt mindre fart.

Et område som ligger næsten helt op af Krvavec, så oplever du at du har brug for at prøve noget nyt, så hop i jeres bil og tage til Vogel. Der er ikke ret langt og Sloveniens højeste bjerg er placeret her, i 2864 højde meter.

Vogel er ved noget det mest besøgte sted blandt danskere da vi gerne kigger efter pister der ligger højt hjemmefra. Området er egnet til hele familien om man er ny begynder eller let øvede så er det noget til jer alle. Der er offpist til dem der godt kan lide at stå uden for pisterne.

Der er smidt penge i området efter skilejligheder og hoteller, derfor er det også muligt at bo i noget der ikke er super gammel. Du vil godt kunne finde hoteller med pool og sauna uden problem.

I Slovenien er der blandt andet og Kranjska Gora og Krvavec, vil du læse mere om Slovenien som skiferiedestination så tryk her.

Grønne pister

Blå pister

Røde pister

Sorte pister

Vogel
Vogel 4
Vogel 2
Vogel 1

Priserne i Bohini/vogel

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 153 EURO for en voksen. Som er 1143 DKK

Man kan se priserne på liftkort hos vogel.si

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 85 EURO, som er 635 DKK

Leje af snowboard i 6 dage fra 100 EURO, som er 747 DKK

Du kan kan leje udstyr i byen og så kan i se priserne her skiset.co.uk

 

food

En god Restaurant

Midt i byen kan du få super god mad, der er både Viharnik og Orlove Glave derudover er der også mange andre gode spise steder, i byerne der omkring.

Video fra bohini/vogel

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Bohini/Vogel, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

airbnb.. 1
snowtrex normall
589a4c2b5aa6293a4aac48c9
589a4bbe5aa6293a4aac48c6
SKIOMRÅDER I SLOVENIEN

Slovenien som skidestination

Læs om Slovenien som skiferie destination.