Vælg en side

Skiferie til krvavec

Området ligger i 1450-1971 meter over havet, hvilket gør det til det mest snesikre skiområde i Slovenien. Der er fleste blå pister, lidt røde og lidt grønne området er bedst egnet til let øvede.

Det gode ved at tage til Krvavec er at det er super billigt, det ligger ikke langt fra en stor by, omkring 25 minutter fra Ljubljana hvor der er super mange fede butikker og ting at opleve. Det vil også sige du ikke er ret langt fra en lufthavn. Pisterne holder åbent ret lang tid i forhold til andre skisportssteder, de åbner allerede kl 8 og lukker første kl 17 stor set hver dag.

Når det ligger så tæt på stor byen Ljubljana, så vil du også opleve at mange lokale i vinterperiode tager til Krvavec for at få stillet deres skilyster. Lifterne er dog ret hurtige så du vil ikke komme til at opleve voldsom lang kø. Der er snekanoner på stort set hele området, så du vil også have en snesikkerhed fra december til og med marts.

I Slovenien ligger der også Kranjska Gora og Bohini / Vogel. Vil du læse mere om Slovenien som skiferiedestination, tryk her.

Antal pister i Krvavec

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Krvavec
Krvavec 4
Krvavec 3
Krvavec 2

Priserne i krvavec

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 163 EURO for en voksen. Som er 1218 DKK

Man kan se priserne på liftkort hos rtc-krvavec.si.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 85 EURO, som er 635 DKK

Leje af snowboard i 6 dage fra 100 EURO, som er 747 DKK

Du kan kan leje udstyr i byen og så kan i se priserne her rtc-krvavec.si

food

En god Restaurant

Midt i byen kan du få super god mad, der er både Tonac Pizza og Pod Jenkovo Lipo derudover er der også mange andre gode spise steder, i byerne der omkring.

KØB AF SKIFERIEN

Går skiferien til Krvavec, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

snowtrex normall
589a4c2b5aa6293a4aac48c9
589a4bbe5aa6293a4aac48c6
Video fra Krvavec
Skiområder i Slovenien
slovenien

SKIFERIE I SLOVENIEN

Find alle skisportsstederne i Slovenien her og læs mere om skiferie i Slovenien.