Snowboardere

Er man snowboarder eller vælger man at være snowboarder, så er det vigtigt man passer godt på sig selv, da de slag man kan få i mange tilfælde er større end på ski. Man falder langt mere og slår ryggen, numsen og hovedet, da man hurtigere for overbalance på snowboardet.

Jeg har lavet nogle guides omkring hvilket udstyr man skal have og hvad der er bedst og købe. Skal man købe snowboard til børn har jeg skrevet om hvilket typer snowboard du kan få og hvordan de fungere, jeg kommer ind på information omkring flex i snowboard støvler og hvilken størrelse man skal købe, snowboard tøj til børn – det er lidt det samme som på ski, man skal dog vælge noget der er lidt oversize.

Sikkerhedsudstyr er vigtigere på snowboard, mange kender slet ikke til hofte beskyttere som jeg synes er et fantastisk produkt, man skal ned og sidde hver gang de skal have der bindinger lukket, det gør at man hurtigt kan få en våd og kold numse, ved køb af et par hoftebeskyttere bliver man slet ikke i nærheden af som kold som man vil have været uden et par.

Der udover er der rygskjoldet som er vigtig, specielt hvis man vil i parken og lave tricks eller man begynder og køre hurtigt på sit board. Her kan det være godt have håndbeskytter og knæbeskyttere som man kender det fra dengang man skulle lære at stå på skateboard eller rulleskøjter.

Hvilket snowboard skal man vælge, der er kommet så mange forskellige typer snowboard, derfor skal man også vælge inden man køber et hvilken snowboarder man vil være, er man til freeride, freestyle i parken eller en piste rider. For at man får det mest optimale ud af sit snowboard. Dertil kommer hvordan ens bindinger skal sidde.