Vælg en side
on september 22, 2020

Turen går til momondo

Nej, det er ikke en feriedestination. Til gengæld er det en app, der kan hjælpe dig med at finde din ferie.

Hvor skal turen gå hen? Nordpå eller sydpå? Men momondo kan du finde den ferie, du har sparet op til hele året. Du får et komplet overblik over, hvilke feriedestinationer der hitter lige nu, og hvor du finder den billigste af slagsen. Læs videre og bliv inspireret til din næste feriedestination. 

En billig ferie kommer ikke af sig selv. Du skal lige finde den først. Når nu du har gået hele året, og stort set ikke har været uden for en dør, så er det også på tide at finde det næste sted, hvor du kan skeje dig ud eller slappe helt af. På Momondo kan du finde din ferie, som du har gået og ventet på, og du finder den til en billig pris, der er til at betale.

Oplev Sydens Sol

Hvis du skal ud i verden, så er der to retninger, du kan tage.

Der hvor solen skinner, og der hvor sneen daler. På Momondo har du mulighed for at finde begge dele. Hvis du skal have solen med, skal du skynde dig. Du kan være heldig med, at Solen er skarp helt frem til november nede ved Middelhavet. I Sydspanien og Italien kan solen skinne til langt ind i efteråret. Det samme gælder for noget af øerne dernede.

Der findes også steder, hvor solen skinner året rundt, men så skal du lidt længere sydpå. Jo tættere på ækvator du kommer, jo mere kan du regne med, at solen skinner hele året. Her er Azorerne måske et bud? Hvis det skal være inden for Europas grænser, så kan et ø-eventyr i Atlanterhavet være lige noget for dig, når vinterens mørke trænger sig på i det kolde nord.

Rejs hele året rundt

Hvis du skulle være uheldig at misse sydens sol, kan du jo planlægge skiferien i stedet for.

Din ferie behøver ikke være afhængig af årstiden. Når vinteren er kold og grå herhjemme, skal du faktisk ikke langt sydpå for at finde den første sne. Alperne er et fantastisk sted at tage på skiferie.

Med Momondo kan du finde en billig ferie, hvor du kan stå på ski dagen lang. En billig ferie giver dig råd til at give en omgang til dine venner og kammerater, når den står på afterski i baren bagefter. Hvis du planlægger allerede i dag, kan du gøre vinteren helt uforglemmelig.

Sådan en tur vil give dig det fornødne overskud til at klare de grå måneder herhjemme i Danmark. Når så foråret er på vej, kan du begynde at planlægge den næste tur til syden, om det er på ski eller i høj sol.

Om Jesper

Ejer & founder af Skier.dk - Skier.dk startede grundet min store passion for skisporten. Min bedste oplevelse på snowboard må være i Tignes i 2019-2020 sæsonen, hvor der landede 70 cm sne på 2 dage. - Det vil glæde mig hvis du vil dele dine oplevelser på ski, under vores forum. Ses på pisten 🙂
Skiferie pakkeliste

træt af og glemme vigtige ting til skiferien?

Få den “ULTIMATIVE” og mest gennemførste pakkeliste.

Du kan altid afmelde dig igen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *