Valfjället er børnevenlig, med konkurrencedygtige priser

on september 22, 2020

Valfjället er børnevenlig og har konkurrencedygtige priser

Søger du en hyggelig og børnevenlig skidestination, hvor priserne er konkurrencedygtige, så er svenske Valfjället en oplagt mulighed.

Valfjället er et mindre, men super hyggeligt skiområde i Värmland. Her får du perfekte forhold for nybegyndere, men også mulighed for at få fart i brædderne. Valfjället har grønne, blå og røde pister plus en super hyggelig skovpiste. Og så er der en mindre funpark og en lækker Airbag. Altså kort sagt. Noget til alle. Alle pister ender ved Valfjällskrogen, hvor man kan hygge sig med frokost og afterski. Få meter fra Valfjällskrogen findes Drömbyen. Her bor man. Og det er ski in/ski out.

Hytterne i Drömbyn er topmoderne med alt man har behov for til sin skiferie. Hver hytte har op til seks sovepladser fordelt med tre soveværelser, to toiletter, et velfungerende køkken samt naturligvis spiseområde. Alt lækkert da hytterne blot er få år gamle.

Tæt på København (og resten af Danmark)

Valfjället er blot 540 km fra København, så det er muligt at komme dertil på mindre end 7 timer. Langt det meste af turen forgår på enten motorvej eller store landeveje.

Valfjället er let at komme til, let at være i, så man har tid og overskud til at stå på ski og blot være sammen.

Og priserne er overraskende små. For under kr. 7.000,- kan en familie med to børn og to voksne komme på skiferie. Det er da noget af et tilbud.

SkiSverige.dk og AnkerStjerne Rejser sælger igen til den kommende sæson skirejser til Valfjället. Se mere på nedenstående link.

Om Jesper

Ejer & founder af Skier.dk - Skier.dk startede grundet min store passion for skisporten. Min bedste oplevelse på snowboard må være i Tignes i 2019-2020 sæsonen, hvor der landede 70 cm sne på 2 dage. - Det vil glæde mig hvis du vil dele dine oplevelser på ski, under vores forum. Ses på pisten 🙂

Hold dig opdateret

Vi vil sende dig mails, når vi føler vi har noget på hjertet.

Du kan altid afmelde dig igen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skiferie pakkeliste

Få den "ultimative" skiferie pakkeliste

Du vil ikke være eneste, 150+ har allerede fået den. Tilmeld dig.

 

Velkommen i klubben, vi har sendt dig den "ultimative" skiferie pakkeliste. I vinterperioden vil du opleve højere aktivitet fra os :-).